Делчево

Сподели со своите пријатели

Советот на Општина Куманово денеска на 26та седница донесе одлука за доделување парична помош за справување со поплавите во Општина Делчево. Loading… Општина Делчево која претходно прогласи природна непогода од поплави, на помош од Куманово ќе добие сума од 300.000 денари. Предлогот до советот го достави Елена Доцевска Божиновска, координаторПрочитај повеќе