Дејвид Пресман

Сподели со своите пријатели

Американскиот амбасадор во Унгарија, Дејвид Пресман, денеска ги критикуваше „опасно налудничавите антиамерикански пораки“ на унгарските власти и нивното „продлабочување на односите со Русија“. Loading… Во острото обраќање по повод 25-годишнината од приемот на Унгарија во НАТО, Пресман истакна дека САД „ниту можат да разберат, ниту да прифатат премиер кој гиПрочитај повеќе