Cybertruck

Сподели со своите пријатели

Испораките на првиот Cybertruck треба да започнат на 30 ноември, а компанијата постави строги барања за оние кои размислуваат да го препродадат своето возило во текот на првата година. Loading… Ако сопствениците на Cybertruck, од непредвидени причини, мора да го продадат своето возило пред крајот на првата година, тие мораПрочитај повеќе