Чукотка

Сподели со своите пријатели

Владимир Путин полета за Анадир, главниот град на автономниот округ Чукотка, пренесе РИА Новости, додавајќи дека ова е прво патување на Путин во Чукотка откако стана претседател на Русија. Loading… Првата точка на програмата беше посета на катниот оранжериски комплекс на семејството Макатров, каде зеленчукот се одгледува цела година воПрочитај повеќе