Chat GPT

a computer keyboard with a green logo on it

Сподели со своите пријатели

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со Chat GPT. Loading… Страницата Down Detector исто така покажува проблеми. Корисниците се жалат дека вештачката интелигенција не ги завршува задачите и дека се прикажува пораката „Се случи грешка“. Open AI сè уште не се изјаснила за проблемите.Прочитај повеќе