Падна Chat GPT. Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми!

Сподели со своите пријатели

Корисниците ширум светот пријавуваат проблеми со Chat GPT.

Loading...

Страницата Down Detector исто така покажува проблеми.

Корисниците се жалат дека вештачката интелигенција не ги завршува задачите и дека се прикажува пораката „Се случи грешка“.

Open AI сè уште не се изјаснила за проблемите.