бременост

Сподели со своите пријатели

Жените во Њујорк со години постојано ја барале неговата сперма, па Ари Нагел веќе има 33 деца. Но, познатиот донор сега има проблеми во Израел – ниту една клиника повеќе не смее да има работа со него. Израел се обидува да забрани донирање на сперма на професорот по математика иПрочитај повеќе