Бог

Сподели со своите пријатели

Индиец (31) го обожава претседателот на САД Доналд Трамп како Бог. Бус Кришна има и мал храм во кој на централното место е поставена фотографијата на Трамп. Тој тука одржува ритуали посветени на претседателот на САД. Индиец сака да се разведе по првата брачна ноќ, откако невестата го симнала велотПрочитај повеќе