Банка

Сподели со своите пријатели

Најмалку еден стаорец се провлекол низ дупка во задниот дел на банкоматот североистокот на Индија и искасал банкноти во вредност од 18.000 долари, соопштила полицијата.   Loading…   Надзорникот на полицијата во градот Тинсукиа рекол дека техничарите пристигнале на 11 јуни за да ја поправат расипаната машина на државната банкаПрочитај повеќе

Сподели со своите пријатели

Банките во Велика Британија и САД забранија користење на кредитни картички со цел купување на биткоини и други криптовалути, затоа што во случај на пад на нивната вредност, клиентите би останале во неможност да ги отплатат своите долгови. Биткоинот бележи најниско ниво од ноември Loading… Британската банка „Лојд бенкинг“ соопштиПрочитај повеќе