Ашраф Гани

Сподели со своите пријатели

Поранешниот претседател на Авганистан Ашраф Гани зборуваше за неговото заминување од земјата. Loading… – Влегов во авионот, бидејќи стана невозможно да се брани од претседателските терени. Сите сили на претседателската заштита се стопија и облекоа цивилна облека. Министерот за одбрана си замина. Бев подготвен да одам кај министерот за одбрана,Прочитај повеќе