Арнон Софер

Сподели со своите пријатели

Евреите сега сочинуваат помалку од 47 отсто од вкупното население западно од реката Јордан до Средоземното Море, предупреди израелскиот демограф Арнон Софер, тврдејќи дека поголемиот дел од израелското население не е свесно за демократската опасност во која влегува земјата, бидејќи „малцинството владее со мнозинството“. Loading… Софер, кој предава географија наПрочитај повеќе