Андријана Ѓоргевска

Сподели со своите пријатели

Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ денеска беше формиран Книжевен клуб на млади вљубеници во убавиот пишан збор. Loading…     За претседател на друштвото денеска беше избрана Андријана Ѓоргевска, која е студент на Факултетот за безбедност. – Дел од клубот ќе бидат сите што сакаат да пишуваат, што сеПрочитај повеќе