Александар Родњански

Сподели со своите пријатели

На Украина ѝ е потребна голема помош од Германија за финансирање на државата за време на војната, објасни економскиот советник на претседателот на Украина, Александар Родњански. Loading… „Секој месец ни требаат четири до пет милијарди долари за нашиот буџет. Мислиме дека Германија може да преземе над половина милијарда долари, особеноПрочитај повеќе