абдоминален тумор

Сподели со своите пријатели

Млада Италијанка била успешно оперирана од абдоминален тумор тежок 70 килограми, соопшти во вторникот болницата Молинет во Торино. Loading… Туморот, како резултат на рак на јајниците, ѝ го опструирал стомакот и го спречил нормалното дишење со притисок врз нејзините бели дробови. „Нема преседан во медицинската литература за формирање на туморПрочитај повеќе