17.02.2018 15:07

Сте слушнале за фетишот „Римски туш“? Не е за сечиј желудник!

Facebook Twitter Google+

ВНИМАТЕЛНО. Ова е навистина одвратно!

Иако според името можеби мислите дека станува збор за нешто интересно, сепак оваа сексуална пракса е многу валкана.

ВАНИЛА СЕКС – Сигурно сте го пробале, а за тоа не сте свесни

Сексуалниот фетиш „римски туш“ буквално тера на повраќање. Кај т.н. „римски туш“ станува зор за BDSM фетиш за посебна категорија луѓе.

Жените фантазираат за груб секс

Loading...

Имено, не се работи за уживање со партнерот под допол туш, туку за „уживање“ во тоа еден од партнерите да биде исповратен од глава до пети. Во прв план е понижувањето кое го дожувува оној/онаа врз кого се повраќа, а потоа тоа него/неа многу го возбудува.

На следната страница читајте за НАЈБИЗАРНИТЕ СЕКСУАЛНИ ФЕТИШИ


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...
1 of 2

Последни наслови

Facebook Comments