Слонови избегаа од циркус за да си играат во снегот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Двa слонови избегале од циркус во Русија.

Loading...

Тие направија малку мешаница во сообраќајот за да играат во снегот.

Слонот Карл (45) и петгодишниот слон Рони избегале од циркус додека минувале низ градот Екатеринбург на патот кон Санкт Петербург, јавува upi.com.

Изненадените минувачи ги снимале како шетаат низ градот и се тркалаат во снегот.

Сепак, на „снежните магии“ им дојде крај, кога чуварите успеаја да ги фатат и да ги вратат во возилото на патувачкиот циркус.


Leave a Reply