18.04.2015 01:19

Реклама за Нутела крем – добра за мастурабацију (+18 видео)

Facebook Twitter Google+

 

Реклама сама по себе е поприлично примамљива колко и Нутела крем сас чашу млеко, меѓутим, тој што боде очи, не су главни улоге, него коментар испод видео, кој гласи:

loading...

”Thank you, this is a perfect video to masturbate to”.

Тој е повише од јасан коментар зашто е реклама забранета.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments