Програмер висок 106 сантиметри стана порно ѕвезда

Сподели со своите пријатели

Овој 24-годишен програмер по професија, висок е само 106 сантиметри, а по една пијанка случајно се нашол во порно-индустријата.

Кохеј Ниши има 24 години е е една од јапопуларните порно ѕвезди во Јапонија. Овој програмер е висок само 106 сантиметри и со изгледот потсетува на седумгодишник.

Ниши има редтко и неизлечиво хормонско пореметување (Mucopolysaccharidosis), кое е последица на тумор на мозокот кој го имал како дете.

Поради тоа престанал да расте и засекогаш е заробен во тело на момче. Ниши не може да стои подолго од пет минути и сцените обично ги снима лежејќи на крвет. Во порно индустријата се нашол случајно, по една пијанка.

Никој не изгледа помладо од мене во оваа индустрија. Противзаконско е да се ангажираат деца за снимање и моја цел е да спречам децата сексуално да бидат искористени. Баш како што воените филмови и игрите со пукање можат да допринесат за мир, така и јас сакам да им помогнам на децата – рекол Ниши.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.