Пензионерка „креативно“ ја заобиколи забраната за излегување и го прошета кучето (ВИДЕО)


На најстарите граѓани на Србија им е забрането да ги напуштат своите станови заради вонредна состојба.

За нив, полицискиот час важи 24 часа на ден.

Loading...

СВЕТОТ НАВИВА ЗА НИВ: Љубов во време на самоизолација (ВИДЕО)

Во таква ситуација, пензионерите на многу начини се досетуваат да си ги исполнат своите желби, како и потребите на нивните миленичиња.

Една жена од Белград имала оргинална идеја како да го прошета своето куче.

Снимката на жената како од балконот го шета кучето на поводник стана хит на интернет.

Бабички не сакале сами во изолација: Одлучиле да живеат заедно, а од залихи имаат вино (ВИДЕО)

Начинот на кој кучето се враќа дома е особено интересен.

За среќа, живее на приземјето…


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *