Овие локации во Куманово денеска се без вода

Сподели со своите пријатели

Повеќе локации во Куманово денеска се привремено без вода поради дефекти на водоводната мрежа или интервенции од друг тип.

Loading...

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, без вода се улиците „Браќа Филиповиќ“, „Ѓуро Пуцар Стари“, „Христијан Тодоровски Карпош“ бр. 97, населбата Долно Којнаре (сектор хотел Хармонија) и улиците „Пиринска Македонија“ и „Индустриска“.

Екипите на ЈП „Водовод“ се на терен и работат на отстранување на дефектите.

Никола Ивановски

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Мургаш – село со археолошки наоѓалишта од римско време