Оглас за работа од соништата за љубителите на мачките

Сподели со своите пријатели

Ветеринарна клиника и прифатилиѓте за мачки „Just Cats“ од Даблин неодамна објави оглас за работа од соништата за секој љубител на животните.

На мачката и се заглавила главата во конзерва, а мачорот „ја искористи шансата“ (видео)

Loading...

Имено тие бараат професионален негувач на мачки. За оваа работа не ви е потребна посебна обука, ниту искуство, доволно е навистна да ги сакате мачките и оваа работа во една од ветеринарните клиники специјализирани за мачки може да биде ваша.

Ако се прашувавте дали е попаметна мачката или кучето, еве го одговорот

Идеален кандидат според нив мора да има нежни раце способни да ја галат мачката низ долг временски период. Исто така мора да биде во состојба да зборува тивко и да им шепоти на мачките за да ги смири и способност за разбирање на различни видови предења.

 

 

Ова се прашањата наведени во огласот:

Дали сте луди по мачките?

Запознајте ја Венера: Мачката со две лица (фото+видео)

Дали љубовта кон мачките ви доаѓа природно?

Размислувате ли за мачките пред спиење?

 

Loading...

 

Ги храните ли мачките скитници?

Предизвикува ли мазењето мачки во вас чувство на топлина?

Запознајте ја Луху, најтажната мачка во светот (фото+видео)

Ако на сите прашања вашиот одговор е позитивен, останува само да исрпатите своe CV и мотивациско писмо на [email protected] затоа што можеби вие ќе станете професионален негувач кој навистина ќе ужива во својата професија.

Leave a Reply