Нетфликс со нова опција: Полесен избор на филмови и серии

Сподели со своите пријатели

Netflix има толку многу филмови и серии што сериозно почнува да се меша во сортирањето на содржини. Тие одлучија да го решат овој проблем.

Loading...

Се разбира, ова е различно од категоријата „trending“, која варира од корисник до корисник.

Нова опција на Нетфликс која ги израдува корисниците

Ако н корисникот не му одговара некоја серија која е високо рангиранае, малку е веројатно дека Netflix ќе ја препорача, пишува Гизбот.

Останува да се види дали и кога оваа функција ќе пристигне во Европа. Барем имаме нешто да очекуваме.


Leave a Reply