15 филмови со кои раскинувањето помалку боли (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Сте се забавувале, но на тоа му доаѓа крајот. Сега сте во онаа фаза кога морате да пронајдете вистински начин за да го преболите. Можеби звучи како клише, но обидете се мислите да ги одалечите со добар филм. „Нетфликс“ ви нуди многу опции, а ние ви пренесуваме 15 од нив со кои полесно ќе го преболите раскинувањето.

Loading...

1. Tiny Furniture

2. Goodbye to All That

3. Mona Lisa Smile

4. Sliding Doors

5. An Unmarried Woman

6. Концерт на Џастин Тимберлејк

Loading...

7. The Last Five Years

8. The Princess Bride

9. 13 go on 30

10. Failure to Launch

11. Begin Again

12. Last Holiday

13.  A Little Bit of Heaven

Loading...

14. How to lose guy in 10 days

15. Save the last dance


Leave a Reply