НАЈДОБАР РЕЦЕПТ ЗА ОДЛИЧЕН ОРГАЗАМ: Важно е да следите само едно правило!

Сподели со своите пријатели

Оргазмот е сè уште недостижна цел за некои жени, за други само приказна што се случила еднаш, им се случил на повеќето од нив, но не било баш добро да се зборува за тоа.

Loading...

Па, размислете – очигледно проблемот не може да биде само кај жените, туку и кај мажите на кои оргазмот им е поедноставна работа, трае пократко и обично по целата приказна што тој спие, а таа сè уште гледа во таванот и се прашува …

 

 

Тогаш, ајде да направиме нешто паметно – предиграта е клучот за постигнување оргазам, се согласуваат и сексолозите кои потенцираат дека забрзувањето понекогаш може да биде одлична работа и да ја доведе жената до сензационален оргазам, но во „обичниот“ секс предиграта е неизбежна.

Самиот чин е само последниот дел од целата приказна, велат експертите кои препорачуваат да не се откажувате од предиграта – сакале или не, на жената и е потребно за да го постигне вистинското расположение.

 

Loading...

 

Возбудата започнува со бакнежите, продолжува со допирите и започнува жестоко да расте за време на оралните сесии, што ќе ги стави и двајцата партнери целосно во дело, не дозволувајќи им да размислуваат за други работи.

Играњето за време на предиграта може да направи вистинско мало чудо, дури и за уморената партнерка на која навистина не и било ди секс – неколку допири и бакнежи на вистинските места брзо ќе го засенат заморот и ќе ја разбудат желбата во неа.

Затоа, предиграта е одлична, следете го тој совет и нема да погрешите.