На оваа Facebook група девојки додаваат скоро голи фотографии и шокантни пораки (фото)

Сподели со своите пријатели

Овие девојки тврдат дека се нимфоманки, дека им треба секс повеќе од три пати на ден, а се фоткаат само со прсти преку нивните голи гради.

Loading...

Страницата „ Priznani nymfomanek “, која ја уредуваат Чеси, е преполна со фотографии од полуголи девојки. Страницата настанала откако од Facebook ја изгасиле претходната на која девојки ги споделувале своите сексуални искуства.

  • Имам 20 години, а сексот ми е потребен три пати на ден – е едно од признанијата на страницата.

Една девојка друи открила дека спие со богати мажи, кои потоа ги уценува и од нив изнудува пари. Девојките признаваат дека понекогаш не одат ни во училиште, затоа што сакаат да останат дома и да гледаат порно филмови.

Доколку имае 18 години, страницата можете да ја посетите на овој линк.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.