17.05.2017 08:43

Му удри бокс во лице, но зажали само две секунди подоцна (видео)


Насилниците често напаѓаат во училиштата низ целиот свет. Секој ден децата се малтретирани, претепани и навредувани.

МАСОВНА ТЕПАЧКА НА СВАДБА: 50 сватови се тепале 20 минути (видео)

Во едно американско училиште камерата забележала нешто што најпрвин изгледа како класичен случај на злоставување.

Високо момче од постариот клас приоѓа на ниско момче ов околу 15 години, го повикува, турка, понижува, а во еден момент застанува пред него и го удира со тупаница во главата.

После сообраќајку у Русију по обичај следи тепачка (видео)

loading...

Меѓутоа, се случи голем пресврт.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments