Кумановци електронски можат да учествуваат во креирање на општинскиот буџет за 2022 година

Сподели со своите пријатели

Кумановци од денеска имаат можност електронски да се вклучат во креирањето на буџетот на Општината за наредната година, соопштија денеска надлежните од секторот за финансиски прашања на Општина Куманово.

Loading...

Граѓаните можат да дадат сугестии за повеќе области и активно да се вклучат во оформувањето на приоритетите при создавањето на буџетот.