Колкава е излезноста во Куманово до 10 часот?

Сподели со своите пријатели

Вкупно 5.248 гласачи од Куманово до 10 часот го оствариле своето право на глас на шестите претседателски избори во земјава, од вкупно 92.839 гласачи колку што брои избирачкиот список, покажуваат податоците на Државната изборна комисија, што е излезност од 6,15%.

Loading...

Од 167 гласачки места процесирани се 88,2 отсто, или вкупно 147.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *