Кога децата ќе им ги оставиш на татковците (ГАЛЕРИЈА)

Сподели со своите пријатели

На татковците од овие галерии не им е јасно зошто сите ги гледаат чудно додека ги чуваат своите деца.

Loading...

Тие мислат дека се сосема адекватни родители затоа што нивните деца се сè уште живи, по некое чудо.

Нивниот пристап кон родителството е малку чуден, па затоа не е изненадување што нивните слики се раширија на интернет.

Loading...

Loading...


Loading...

Leave a Reply