”КОД” на Телма пренесува сведоштва на еден член од вооружената група (видео)

Сподели со своите пријатели

Информативната емисија ”КОД” на Телма пренесува сведоштва на еден член од вооружената групата од Куманово, кој тврди дека нападите биле планирани на 12, но полицијата ги изненадила на 9 мај.

Loading...

Членот кој зборува пред камерите на косовски медиум, вели дека тој избегал на 8 мај откако еден од командантите дознал дека групата е откриена и лоцирана.