Ја изневерил, па му се одмаздила таму каде најмногу го боли (фото)

Сподели со своите пријатели

Една лута сопруга, девојка или можеби љубовница го декорирала автомобилот на својата посилна половина. Би можело да се каже дека она што овој маж го затекнал на своето возило е кошмарот за секој маж.

На убавиот црн автомобил стоела порака „ку*во машка“ испишана со жолт спреј преку целата десна страна од возилото.

За многу кратко време фотографијата стана хит на социјалните мрежи и собра илјадници лајкови.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.