Излезноста до 10 часот во Старо Нагоричане е 5,08%

Сподели со своите пријатели

Вкупно 169 гласачи од општина Старо Нагоричане до 10 часот го оствариле своето право на глас на шестите претседателски избори во земјава, од вкупно 3.333 гласачи колку што брои избирачкиот список, покажуваат податоците на Државната изборна комисија, што е излезност од 5,08%.

Loading...

Процесирани се податоците од сите 38 гласачки места.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *