Итен прес на градоначалникот на Општина Куманово

Сподели со своите пријатели

По повод новонастанатата ситуација во Куманово, градоначалникот на Куманово, Зоран Дамјановски закажа итен прес на кој како што пренесува неговиот кабинет, ќе се упати апел за смиреност на граѓаните во овие исклучително тешки моменти за градот.

Loading...

Во меѓувреме, во Куманово е мирно, со поединечни истрели кои доаѓаат од населбата Тоде Мендол, но без нови рафални стрелби.

Албанскиот портал Љајм во меѓувреме објави дека во инцидентите со полицијата, настрадале и цивили, дете и родители, но без официјална потврда за случајот.

Leave a Reply