Го изневерила, а тој и купи подарок, кога ја отвори кутијата вресна на сиот глас (видео)

Сподели со своите пријатели

Едно момче дознало дека девојката го изневерува, па постапило на сосема невообичаен начин.

Некои други сигургно би експлодирале, но тој останал мирен, почекал и добро се подготвил.

На својата девојка и дал подарок, црвена кутија во форма на срце, а кога таа го отворила, вреснала на сиот глас.

Од кутијата излетале бубашваби и го преплавија задното седиште од автомобилот и додека таа се преплаши, тој задоволно се смееше, излезе од автомобилот и ја заклучи внатре.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.