Фенг шуи за немажените: Вредни совети за девојки кои живеат сами!

Сподели со своите пријатели

Фенг шуи советите можат да ви помогнат да го привлечете во животот она за што одамна чезнеете, а со овие мали промени, самите девојки ќе привлечат партнер за кој долго време сонувале, вели оваа античка техника.

Loading...

Создадете фреквенција на љубов во вашиот дом со помош на букети свежо цвеќе. На овој ден, донесете букет свежо цвеќе во вашиот дом, со намера да донесат многу позитивни емоции во домот.

Жените кои живеат долго време во сопственост на имотот и сакаат да основаат семејство треба да проверат дали нивниот недвижен имот има недостаток на јанг (машка) енергија.

Женските станови обично имаат женски предмети: розова боја, цвеќиња, женски украси, накит…

Практиката покажа дека најголем проблем со жените кои живеат сами (девојки, разведени жени, млади вдовици) се неколку слики на sидовите каде што жените се сами!

Ова е психолошки приказ за нивната внатрешна сила и самостојно „пливање“ во секојдневниот живот. Во метафизичкиот систем, од друга страна, ова во никој случај не е добро.

Фотографиите од женски личности да се отстранат и да се постават слики од партнерства, односно слика од една љубовна двојка.

Сонцето е јанг. Јанг е машка енергија, машка личност, сопруг. Плус точка е да вметнете слика на сонцето во вашиот простор.

Loading...

Leave a Reply