Доживеала оргазам за време на масажа на лице, па поднела тужба за силување

Сподели со своите пријатели

Неодамна една жена дошла во дрогерија и барала да и се направи масажа на лицето. Во еден момент излетала од кабината и возбудено тврдела дека за време на масажата доживеала оргазам.

Како објаснила, таа се чувствувала силувано.

„Работничката во дрогеријата излезе со жената од кабина и беше надвор од себе“ – вели сведок.

Стефан Орниг, портпарол на дрогеријата која се наоѓа во Австрија, вели дека проблемот бил многу брзо решен и дека за тврдењата на жената не постојат никакви докази.

Очевидците веруваат дека жената всушност сакала да направи притисок врз вработените да и дадат бесплатна козметика.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.