Док она лега, дупке на билијард сами се ширив (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Па сас овакву рибетину на билијард масу, и дедо ни ќе проигра билијарду.

Loading...

И на дупке, и на кекле…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *