Дете непливач се дави – еве како реагира спасувачка служба (видео)

Сподели со своите пријатели

Никад не се изложујте на непотребни водени лудорије ако сте непливач. Дури и вода у базен може да биде кобна.

Loading...

Еве како спасувач на воду, у ов’ј случај жена, спаси дете од сигурно давење.