Дали е овој е најсекси денс на шипку икад виден? (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Анастастија Соколова, драга господо. Што повише да се каже?

Loading...

Добро, еве још неколко збора и фотке, плус снимак. Госпоѓица Соколова е една од најпознати плесачице на шипку у свет.

И тој не случајно.

Anastasija Sokolova

Анастасија се прослави сас украинску верзију на шоу ”Ја имам талент”, и од туј почнуе Анастасијин подем.

 

Anastasija Sokolova

Ете, толко од нас. Нема што да додадемо повише.

Loading...

Анастасија си гу знае своју работу, а на вас останује добро да напарите очи и да уживкате.

 

 

Leave a Reply