Божја убавина сокриена во пејсажите на Норвешка (8К резолуција)

Сподели со своите пријатели

Во видеото снимено во 8К резолуција,  накратко уживајте во пејсажите на Норвешка, земја која ги крие можеби најубавите предели на светот.

Снимките покажуваат предели почнувајќи од морски брегови, фјордови, островот Сења па се` до високите планински предели на јужна Норвешка.

Видеото е снимано на површина од 8000 километри, почнувајќи од 4 август до крајот на септември 2015.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.