”Bar gladiators” – здружение на кумановски ”street workout” момци (видео)

Сподели со своите пријатели

Од прошлу годину, поточно од јануари 2014, у Куманово започнуе сас работу прво здружение на street workout момци, кое поносно га носи име ”Bar gladiators”.

Loading...

11698907_495682647249300_6775509729644275523_o

Наши кумановски момци, посветени на работу, правив свој пробив, и уз максималан труд и енергију, успеавав да се пласирав за учество на натпревар у Ваљево, Србија, кое ќе се одржи на 19 јули.

Момци вежбав на терени позади Економску школу, односно вежбав куде најдев, и све што имав е жељу за успех, здрав живот и спортски дух.

Колко што могасмо да прочитамо, дечки трењирав у састав: Даниел Каранфиловски, Роберт Ангеловски, Даниел Митковски, Јован Илиевски, Милан Петковски и Гордан Крстиќ. Од њима, некои спортуев и атлетику.

Loading...

Кумановски гладијатори имав и своју фан страну на Фејсбук, куде слободно може да ги пратите сви њини активности, и нормално, да опалите по некој лајк.