Апел за помош на Зорица Богоевска

Сподели со своите пријатели

Зорица Богоевска е мајка на две малолетни деца. Богоевска боледува од рак на коскената срцевина и крвта.

Loading...

Поради ризик канцерот да метастазира, таа мора да замине на лекување во Германија. За третманите се потребни 262000 евра

Сите граѓани кои сакаат да помогнат да се спаси еден живот, може да донираат на:

Телефонски број за донација:

ОНЕ: 075 143 161

ВИП : 077 143 771

 Т-Мобиле : 070 143 163

Донаторска сметка :

Loading...

Тутунска банка  210-7000006236-52

Leave a Reply