2.92% излезност до 10 часот во Липково

Сподели со своите пријатели

Вкупно 741 гласач од општина Липково до 10 часот го оствариле своето право на глас на шестите претседателски избори во земјава, од вкупно 25.401 гласачи колку што брои избирачкиот список, покажуваат податоците на Државната изборна комисија, што е излезност од 2,92%.

Loading...

Процесирани се податоците од сите 36 избирачки места.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *