Заев во посета на граѓаните во населба Тоде Мендол

Сподели со своите пријатели

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, генералниот секретар Оливер Спасовски и претставници на СДСМ попладнево ќе ги посетат граѓаните на Куманово.

Loading...

Во 14:30 часот претседателот Заев ќе биде кај Градскиот пазар во Куманово, по што ќе бидат остварени средбите со граѓаните.

Своја посета на граѓаните најави и градоначалникот на Куманово, Зоран Дамјановски.

Leave a Reply