19.06.2017 03:29

За девет месеци двојно си го зголемил пенисот, а еве како!

Facebook Twitter Google+

Триесет и четиригодишен маж се појавил во една пакистанска болница со сериозен проблем.

Имал малку влакна по телото, како дете, без брада и бркови и влакни на интимната зона.

Меѓутоа, тоа не бил единствениот проблем, тој имал пенис долг само пет сантиметри и сексуална дисфункција како последица.

Дијагнозата која му била откриена е хипогонадизма, односно недостаток на тестостерон. Лекарите биле во чудно зошто порано не побарал помош.

До оваа ретко пореметување доаѓа уште додека се развиваат машите гениталии во стомакот на мајката, меѓутоа може да се развие и во подоцнежниот период од животот.

Лекарите му препишале инекции со тестостерон и резултатот бил феноменален.

Одлично ја поднел терапијата која вродила со плод. Должината на неговиот пенис двојно се зголемила за само девет месеци.

 


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments