Во вторник – повторно прскање од комарци во Куманово

Сподели со своите пријатели

Како што информира Општина Куманово, во вторник /30 јуни/, во градското подрачје на Општина Куманово во раните утрински часови ќе се изврши второ авионско прскање против комарци за ова година.

Loading...

Пчеларите да си превземат соодветни мерки за заштита на пчелите, советуваат од општината.

Во случај да не се изврши авионско прскање поради неповолните временски услови, истото се одложува за наредниот ден.