Во обид да направи добра фотографија момче загина од 50 метри височина (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Рамјан Кагји паднал од познатиот водопад Гокак во Индија откако пријателите го наговориле да се спушти низ карпата поради селфи.

Како што може да се види на снимката која кружи по социјалните мрежи, а ја пренесуваат тамошните и светски медиуми, момчето не можело повеќе да се држи за карпата, па паднало низ 60 метри високиот водопад и загинал на лице место.

Селфи фотографии кои настанале непосредно пред смртта (видео)

Loading...

Кагји, како што пренесуваат тамошните медиуми, при овој подвиг бил под влијание на алкохол.

Гокак е позната туристичка атракција, но и еден од најпосните места за фотографирање, само затоа што неколку смртни случаи се забележани токму тука. Исто така, озогласениот водопад е познат и како место на голем број самоубиства.

https://youtu.be/G56G9k3Emy4

Leave a Reply