Селфи фотографии кои настанале непосредно пред смртта (видео)

Сподели со своите пријатели

Правењето селфи фотографии стана голем хит, како во светот, така и кај нас.

На луѓето им стана поважно да ја сликаат храната, отколку да ја јадат, па да го постираат тоа на социјалните мрежи, наместо да започнат со јадење.

Колку селфи фотографиите им се важни на поединците, тврди оваа видео кое ги завележало фотографиите кои настанале непосредно пред смртта на некои луѓе.

Некои своите животи ги изгубиле сосема случајно, малку пред да го направат последното селфи, додека другите починале со цел да го овековечат последниот момент во животот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.