Тверкање во 4К резолуција (видео)

Сподели со своите пријатели

Технологија го достигнува својот врв и секојдневно не зиненадува. Од неодамна на популарниот видео сервис може да се најдат и видеа со огромна резолуција па така и оваа тверкање е снимено во 4К технологијата.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.