Три улици без вода, една без електрична енергија

[adrotate banner="26"]
Сподели со своите пријатели

Како што информира ЈП Водовод, денес заради интервенции на водоводната мрежа, привремено без вода ќе бидат ул. Тоде Мендол, ул. Борко Танев и улица Вера Циривири.

Loading...

Според ЕВН, заради подобрување на квалитетот во електродистрибутивната мрежа, без електрична енергија ќе биде дел од улицата ЈНА.

 


Leave a Reply